Commercieel Medewerker Binnendienst

Shift: Shift 1


Filtration Group B.V. te Lochem heeft als kernactiviteit het ontwerpen, produceren en verkopen van filterinstallaties gericht op het scheiden van vaste stoffen uit vloeistoffen. Daarnaast is een belangrijke activiteit het verkopen van een breed assortiment aan filtratie reservedelen.

Ter versterking van ons team zijn we voor onze productielocatie in Lochem op zoek naar een

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Doelstelling

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij dé schakel tussen de klant en onze organisatie en bied je administratieve en commerciële ondersteuning aan de verkoopafdeling en zorg je voor een goed klantcontact met als eindresultaat een optimale klanttevredenheid.

Jouw opgave is om de voornamelijk internationale klant te voorzien van de juiste offertes en daarvoor wil je precies weten wat de klant nodig heeft. In deze technisch-commerciële rol ben je het eerste aanspreekpunt voor (potentiële) klanten. Je vraagt daarvoor naar details en leest tekeningen en specificaties.

Vervolgens zorg je voor een correcte offerte- en orderafhandeling. Jij krijgt energie van tevreden klanten. Daarnaast ondersteun je de Business Development Sales Managers bij hun activiteiten voor met name de “Aftermarket”.

Jouw doortastendheid zorgt ervoor dat offertes volledig en snel bij de klant zijn en dat onze sales managers worden ondersteund bij het behalen van de sales en aftersales doelstellingen.

Wat zullen je belangrijkste werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn?

Functie-eisen en competenties

Wat bieden wij?

Een dynamische, inhoudelijke baan met een uitstekend marktconform salaris naast overige goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Vanzelfsprekend zijn er in deze functie voldoende mogelijkheden jezelf te ontwikkelen, bestaat de mogelijkheid tot een parttime aanstelling (32 uur) en kennen wij flexibele werktijden.

Sollicitatieprocedure

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail naar de afdeling HR:
[email protected].

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Chantal Mollink, Customer Support Manager op 06-57 14 20 71.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.